Platser att resa till

Det är som sagt väldigt uppskattat av många att få presentkort på en resa. Var man ska köpa presentkortet beror lite på vart man har tänkt sig att resa. Det finns olika charterdestinationer dit kanske bara ett av charterbolagen flyger. Om man har spetsat in sig på ett sådant resmål måste man veta vilka som reser dit. Har man ställt in sig på en storstad så kan ju ett presentkort på någon av de stora hotellbokningssajterna vara ett alternativ. Ett sådant presentkort kan man ju dessutom använda även om man skulle bestämma sig för att åka till någon mindre plats.Edinburgh

Skottlands huvudstad är som ett påskägg med massor av godsaker att njuta av. Åker man hit i Augusti kan man se fram emot en rad olika festivaler. Åker man hit i november får man sikta in sig på inomhusaktiviteter i form av museer, affärer, pubar, gallerier, caféer och mycket annat.

Santorini

Den här vulkanön i Grekland är som tagen ur någon saga. De dramatiska klipporna som bildades vid ett vulkanutbrott för väldigt många år sedan ser ut att vara en plats där man inte ska kunna bo. Ändå har det här växt fram byar som klamrar sig fast längs de branta klipporna. Sagolikt vackert!

Milano

I Milano trängs mode med fotboll på ett sätt som gör att en spännande dynamik uppstår. Få åker från Milano med en känsla av besvikelse. Det finns så mycket och så många olika nyanser av den här staden att det nästan kan vara svårt att ta in och upptäcka allt. En underbar stad är det hur som helst.

Skiathos

Den här lilla ön är bland annat känd för att ha varit inspelningsplats åt filmen Mamma Mia. Här hittar man en imponerande mängd stränder längs den enda vägen på ön. Och den enda staden, Skiathos stad, bjuder på slingrande gränder och mysiga tavernor och barer lite överallt.

Kreta

Om Skiathos var en liten ö så är Kreta dess raka motsatt när det kommer till storlek. Med sina 8 261 kvadratkilometer är Kreta den femte största n i Medelhavet. Det finns fyra stora bergskedjor på Kreta; Vita bergen, Idaberge), Lasithibergen och Sitiabergen. Det finns många högplatåer uppe i bergen där jorden är bördig och odlingsklimatet gynnsamt. Där odlas bland annat vindruvor och apelsiner.

Malaga

Att äta nyfångade grillade sardiner vid havet är en av livets små nöjen, och det perfekta stället att göra det, är utmed stränderna i Malaga. En av styrkorna med Malaga är att man kan njuta av museer och annat inne i centrum på förmiddag, för att sedan ta sig till havet för en god lunch på eftermiddagen.Läs mer om att presentkort online

Presentkort online
När ska man köpa presentkort?
Fler presenttips (för dig som inte vill köpa presentkort)
Tips på platser att resa till
Privacy Policy